Magyar Ágnes

Sportoktatóként megvalósíthattam azt a gyermekkori álmomat, hogy emberekkel és mozgással egyszerre foglalkozhassak, hogy olyasmit adhassak át, ami nekem is rengeteg örömet okoz.

A sport és legfőképp a tánc, kicsi korom óta része az életemnek. Népi táncot, majd később jazz-balettot, társastáncot modern és indiai táncot  tanultam.

Két nagyobb gyermekem már óvodás volt, mikor úgy döntöttem megvalósítom az álmom, és valamely számomra kedves mozgásforma oktatásával fogok foglalkozni. Ekkor hallottam a Pilates módszerről, annak hihetetlen eredményességéről és találtam meg a Pilates Institute magyarországi képzését. Itt kezdtem meg pilates tanulmányaimat, melyekkel párhuzamosan már tanítani is kezdtem. Évekig tanítottam különböző pilates stúdiókaban, talaj és reformer órákat tartottam magyar és angol nyelven. Harmadik gyermekem  születése után, a vele itthon töltött idő alatt beiratkoztam egy Csoportos Fitness Instruktor képzésére, hogy tovább képezzem magam, illetve, hogy az általam kedvelt dinamikusabb, illetve táncos jellegű órák vezetésére is felkészítsen. A képzéssel párhuzamosan elvégeztem a Fitness Akadémia  Aquafitness Instruktori, Pilates oktatói képzését, majd  Dance Moves Instruktori továbbképzésen vettem részt.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, így történhetett az is, hogy a Body Factory csapatához sodort az élet és általuk megismerkedhettem a
STOTT Pilates módszerrel és bátran állíthatom, hogy megtaláltam a pilates-en belül azt az utat, amit hittel és örömmel képviselek!

Várlak szeretettel az óráimon!