Óratípusok

Booty Barre Plus

A Bootybarre egy olyan vidám, energikus mozgásforma amely ötvözi a tánc, Pilates és Jóga elemeit, és amely garantáltan feszesíti, formálja és megmozgatja az egész testet. Az erő és a rugalmasság tökéletes kombinációja cardio elemekkel fűszerezve balettrúd használatával. Izzadás és izomláz garantált!

Booty Barre Flex and Flow

Booty Barre Flex and Flow a mélyizom munka és cardio elemek tökéletes keveréke. A Flex and Flow magába foglalja a balett kecsességét, a jóga rugalmasságát és a Pilates core izmok megerősítését. Az óra úgy van felépítve, hogy egymást kövessék az erősítő statikus mozdulatok és a tánc-alapú hosszú, nyújtózó mozdulat sorozatok.

Total Barre

Egy teljes testet megmozgató edzésforma amely olyan izmokat is megdolgoztat amiről nem is tudtál hogy léteznek. A Pilates, tánc, cardio és erősítő edzés elemeit ötvözve, ezen az órán megtanulhatod az alapokat, egyszerű mozdulatokkal zenés koreográfiára. A Total Barre külön hangsúlyt fektet a mozdulatok helyes kivitelezésére, így hatékonyan erősít, fejleszti a rugalmasságot és állóképességet.

Kezdőknek ajánljuk, nem szükséges semmilyen tánccal kapcsolatos gyakorlat.

Total Barre Endurance

Ha keresed az igazi kihívást, ahol a határaidat feszegetheted, ez a neked való edzésforma. Ezen az órán a cardio elemekre helyezzük a hangsúlyt; gyorsabb ütemű és komplexebb koreográfiával építjük a koordinációt és a teljes testet feszesítjük szalagok és kislabda segítségével.

Azoknak ajánljuk akik már elsajátították a Barre alapokat vagy rendelkeznek Barre gyakorlattal.

Dance Barre Flow

Vidám, energikus, teljes testet megdolgoztató edzés tánc alapokon, mely átmozgatja, erősíti, tonizálja a testet. Formálja a kart, lábat, hasat és a farizmokat a hagyományos erősítő tréninget alapul véve. Balett rúdgyakorlatok kondicionáló hatása mellet megtanít könnyeden és elegánsan mozogni.

Pilates Barre Tone

Ha újfajta kihívásra vágysz, amely egyszerre tonizál, formál és felfrissít megtartva a barre órák elegáns és energikus mozgásvilágát és a Pilates nagyszerű hatékonyságát, akkor a Barre Tone a neked való óra. Hajlékony, rugalmas, erős, harmónikus test, ez a Barre Tone.

Body Factory Prive

Személyre szabott egyéni Pilates, Barre, vagy fúziós edzés az eredményesség maximalizálásának érdekében. Egyéni célok kitűzésén keresztül tudod elsajátítani a tökéletes technikát és erősíteni a testedet.

Essential Reformer

Csoportos Reformer gépes óra amely a teljes testet kondicionálja, fejleszti az erőnlétet, a rugalmasságot, mobilitást, koordinációt és állóképességet.

Pilates Basics

55 perces edzés amely a Pilates alapjaira fókuszál. Erre az órára azokat a vendégeket várjuk akik még nem próbálták a Pilatest, vagy egy mérsékeltebb ütemű edzésre vágynak. Az óra célja a mozdulatok elsajátítása a megfelelő légzéstechnika használatával, ezáltal pedig az általános testtudat kialakítása. A gyakorlatok változatosságát az ellenállást növelő eszközök biztosítják.

Power Pilates

Kihívással teli teljes testet átmozgató edzés, amitől biztosan megizzadsz. Ez a jól felépített óra elmélyíti az alapokat és minden porcikádat átmozgatja olyan gyakorlatokkal, amelyek egyaránt erősítik a törzs stabilizáló izmokat, nyújtanak és kondicionálnak. Power Pilates változatos gyakorlatai összpontosítják a figyelmedet, és garantáltan kihívások elé állítanak minden egyes nap. A hatásosabb eredmény elérése érdekében ellenállást növelő kis eszközöket is használunk.

Power Vinyasa Flow Yoga

A jóga erőteljes, energikus változata ahol a pózok egyikből a másikba olvadnak, nem különülnek el egymástól, és a légzés a mozdulatokat követi. Ez a típusú jóga egy élénk és felfrissítő edzésforma.